Info

Om produkter og materialer.

Alle malerier er akryl på kvalitets lærreder og er lakeret. Lærreder er enten bommuld eller bommuld/polyester og er opspændt på kvalitets blindrammer. Dybden på malerierne er mellem 1.6 – 4 cm, og kanterne er også malede, ofte i enten hvid eller sort.

Alle vaser og andet brugskunst, er håndmalet og lakeret meget grundigt. De kan selvfølgelig rengøres, gerne nænsomt med en klud/blød svamp. Ingen opvaskemaskine.

Vaser er originale inden i og tåler vand. (medmindre anden er skrevet)

Nogle af de vaser jeg maler køber jeg fra ny, andre er genbrug. Jeg elsker at kunne genbruge i stedet for at smide ud – derfor finder jeg vaser i antik/genbrugs butikker – jeg køber selvfølgelig kun vaser  i rigtig fin stand og helst med en flot og anderledes/retro form, som jeg herefter giver et helt nyt og moderne look. Jeg kalder det “genbrugsguld”, og det står skrevet i beskrivelsen til vasen hvis den er genbrug.

Vægure er selvfølgelig også håndmalet og lakeret. Urskiverne findes i både rund og firkantet, og er enten i træ eller metal. Urværket er enten lydsvagt eller lydløst med visere i metal, i forskellige farver.

Vær opmærksom på, at der kan være forskel i farver og lys, fra det du ser på skærmen til det rigtige vare. Jeg gør mit bedste for at vise farverne så korrekt som muligt, men det kan varierer en anelse, afhængig af indstillingerne på den skærm du kigger på.

Skulle du have et spørgsmål eller en kommentar, er du meget velkommen til at kontakte mig, enten ved at skrive en besked under “kontakt” i menuen, eller sende en mail til gallerihedesmann@gmail.com. Jeg svarer hurtigst muligt.

Jeg fremviser mine malerier, efter aftale, i Ølstykke. Så skulle du have lyst til at se nogle af malerierne, kontakter du mig og så aftaler vi en dag.

Du kan også følge Galleri Hedesmann på Facebook og Instagram. Her kan du se de nyeste malerier og få information om udstillinger, udsalg/tilbud på hjemmesiden mm. Også her er du selvfølgelig velkommen til at lægge en besked.

Facebook1k
Facebook
Instagram2k

Gå til webshop