Om Galleri Hedesmann

Velkommen til Galleri Hedesmann. Mit navn er Randi Hedesmann og jeg er kunstneren bag alt hvad du finder på denne hjemmeside.

Lidt baggrunds info om mig:

Jeg begyndte at male for ca. 15 år siden. Sammen med min mor, købte jeg noget akryl maling og små lærreder og så gik vi i gang med at “lege”. Det var helt på begynder hobby stadiet, men jeg var fascineret med det samme. Jeg har altid været meget kreativt anlagt, bl.a. med at tegne, men maling og pensler blev jeg bidt af med det samme.

De første mange år blev der malet en masse malerier, der kom op at hænge på mine egne vægge. Så fik jeg solgt et par malerier til bekendte mm, og jeg blev ydmygt stolt over, at nogen faktisk ville have mine malerier hængende i deres hjem. Det gav inspiration til at fortsætte.

Jeg har aldrig gået på kurser – jeg lærte ved at øve og prøve nye teknikker af. Og det gør jeg stadig den dag i dag – man stopper aldrig med at lære.

At være helt selvlært er egentlig en fed fornemmelse, men det har også kostet sved og næsten tårer – når man ved hvad man vil have frem på lærredet, men først selv skal finde frem til teknikken der resultere i det man vil ha’. Men jeg tror på at det var min vej – udfordringen i at udforske, øve og finde min helt egen stil.

Jeg begyndte at blive mere seriøs. Jeg meldte mig ind i en forening, hvor jeg startede med at udstille sammen med de andre kunstnere. Jeg blev overvældet over den meget positive respons jeg fik, og jeg begyndte at sælge flere og flere malerier.

For ca. halvandet år siden tog jeg springet, og startede min egen lille virksomhed. Og denne webshop.

I starten solgte jeg kun mine malerier. Men så tog kreativiteten over og jeg tænkte at man kan jo male på mange ting. Jeg elsker boligindretning og den måde man kan skabe en personlig stil i sit hjem, med specielle og unikke ting som ikke alle andre har – og så blev sortimentet udvidet. Først med håndmalede vaser, lysestager mm. Og herefter vægure. Og igen blev jeg overvældet over den positive feedback.

Det er hårdt arbejde at drive en virksomhed og sælge kunst, men jeg elsker det. Jeg elsker at male, elsker at skabe nye ting, elsker stemningen og kontakten med folk når jeg er på messer og udstillinger.

Jeg har mange kreative ideer og nye projekter jeg arbejder på – så måske sortimentet bliver udvidet igen, med nye spændende produkter til boligen.

Jeg håber at I får en god oplevelse og måske ny inspiration til indretningen, når i besøger min webshop. Skulle i have ris eller ros, spørgsmål eller anden input, skal I være meget velkomne til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Randi Hedesmann