Om Galleri Hedesmann

Velkommen til Galleri Hedesmann. Mit navn er Randi Hedesmann og jeg er kunstneren bag alt hvad du finder på denne hjemmeside.

Lidt baggrunds info om mig:

Jeg begyndte at male for ca. 15 år siden og er en autodidakt kunstner. Træer var min første passion. Jeg er fascineret af former og farver, og jeg elsker at fordybe mig i de helt små detaljer, der tilsammen skaber skaber helheden i maleriet. Mit farvevalg til træer er ofte anderledes og jeg elsker kontrasten – men jeg leder altid efter farver og nuancer der giver en form for sindsro for øjet.

I mine abstrakte malerier slår jeg mig lidt mere løs. Dog er det også her, ofte de små detaljer der bliver puslet om.

Min pensel lander også på lidt anderledes ting som vaser, vægur mm. Her er det både grene og abstrakt i form af flydende maling, der skaber små kunstværker på forskellige former for brugskunst.

Jeg har mange kreative ideer og nye projekter jeg arbejder på – så måske sortimentet bliver udvidet igen, med nye spændende produkter til boligen.

Jeg håber at I får en god oplevelse og måske ny inspiration til indretningen, når i besøger min webshop. Skulle i have ris eller ros, spørgsmål eller anden input, skal I være meget velkomne til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Randi Hedesmann

 

Facebook1k
Facebook
Instagram2k