Om Galleri Hedesmann

Mit navn er Randi Hedesmann – velkommen til mit galleri.

Alle malerier er akryl på lærred og er lakeret. Dybden på lærrederne er mellem 1.6 – 4 cm, og kanterne er også malede, ofte i enten hvid eller sort.

Alle vaser, ure og andet brugskunst, er håndmalet og lakeret meget grundigt. De kan selvfølgelig rengøres, gerne nænsomt med en klud/blød svamp. Ingen opvaskemaskine.

Vaser er originale inden i og tåler vand.

Vær opmærksom på, at der kan være forskel i farver og lys, fra det du ser på skærmen til det rigtige vare. Jeg gør mit bedste for at vise farverne så korrekt som muligt, men det kan varierer en anelse, afhængig af indstillingerne på den skærm du kigger på.

Skulle du have et spørgsmål eller en kommentar, er du meget velkommen til at kontakte mig, enten ved at skrive en besked under “kontakt” i menuen, eller sende en mail til gallerihedesmann@gmail.com. Jeg svarer hurtigst muligt.

Jeg fremviser mine malerier, efter aftale, i Ølstykke. Så skulle du have lyst til at se nogle af malerierne, kontakter du mig og så aftaler vi en dag.

Du kan også følge Galleri Hedesmann på Facebook og Instagram. Her kan du se de nyeste malerier og få information om udstillinger, udsalg/tilbud på hjemmesiden mm. Også her er du selvfølgelig velkommen til at lægge en besked.

Facebook
Facebook
Instagram

Gå til webshop