Vilkår/betingelser

Alle priser i webshop er inkl. moms.

Du kan betale med VISA og MASTERCARD.

Betaling kan også ske ved bankoverførsel og på MobilePay. Oplysninger om betalingen, kontonummer mm, finder du på fakturaen som er vedhæftet den ordrebekræftelse du modtager på mail. Husk venligst at skrive faktura nummeret når du betaler ved bankoverførsel og på MobilePay. Når betalingen er registreret, sender jeg varen afsted.

Alle varer bliver sendt med GLS til en pakkeshop nær dig.

Da nogle malerier kan være på udstilling, kan der forekomme længere leveringstid. Hvis det er tilfældet, kontakter jeg dig med oplysning om hvornår det kan leveres.

Skulle varen mod forventning, være blevet beskadiget under fragten, kontakter du mig og sender den derefter retur. Tag meget gerne fotos af evt skader på emballage.  Jeg refunderer selvfølgelig fragten og prisen på varen.

Du har selvfølgelig 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager varen. Vælger du at sende varen retur, betaler du selv fragtomkostninger, og det er dit ansvar at varen er forsvarligt pakket ind og kommer retur i hel stand, uden ridser, skrammer mm. Når jeg har modtaget varen i hel stand, får du pengene refunderet.

Der tages forbehold for fejl på priser, tekster, udsolgte vare mm.

Galleri Hedesmann

Tlf. 26226282

CVR nr. 38460005